«Греко Груп» – український виробник, який стрімко завойовує ринок

Назад

«Греко Груп» – молода компанія-виробник, яка займається виготовленням, встановленням та серівсним обслуговуванням автоматичних твердопаливних теплогенераторів ТМ «Greco» для зернових сушарок різного типу.

Успішний український завод-виробник – це гордість нашої держави, тож редакція журналу «АгроЕліта» вирішила детальніше дізнатися про його діяльність. Для цього ми завітали до Вінниці, де знаходиться підприємство, і поспілкувалася з директором «Греко Груп» Іваном Корженком.

 

Пан Іван особисто провів цікаву екскурсію на виробництво і розповів про тонкощі роботи теплогенератора.

– Іване Івановичу, сьогодні компанія «Греко Груп» успішно завойовує ринок. Насамперед хочу запитати, у чому ж секрет успіху?

– Наш успіх – це наша команда. Я дуже радий, що у компанії працюють молоді й ідейні люди, справжні професіонали своєї справи, об’єднані однією метою і з однаковими цінностями.

– Розкажіть про вашу компанію.

– «Греко Груп» займається виготовленням виключно твердопаливних теплогенераторів великої потужності до 20 мВт. Варто зазначити, що ми – перші в Україні і, можливо, у світі, хто здійснив такий проект. Усе наше обладнання працює чітко та безперебійно, на підприємстві є 7 сервісних бригад, спеціалісти, котрі мають досвід роботи у передових компаніях, надають кваліфіковану сервісну підтримку 24/7 та здійснюють гарантійне і післягарантійне обслуговування. Вони постійно проходять навчання, підвищують кваліфікацію, аби мати змогу у короткі терміни вирішувати найскладніші проблеми на великих об’єктах.

На кінець 2020 року у нас налічувалося 148 успішно працюючих об’єктів по всій Україні. А від початку цього року ми підписали вже 34 договори (серед них договори із такими провідними підприємствами як ПП «Західний Буг», ТОВ Агрокомплекс «Зелена Долина» (встановлюємо вже четвертий теплогенератор) та багато інших).

Пріоритетом нашої роботи є впевненість клієнтів у якості нашої продукції та послуг, які ми надаємо.

– Чому варто обирати твердопаливну систему «Greсo» від компанії «Греко Груп»?

– Ми – вітчизняний завод-виробник, усе наше виробництво знаходиться в Україні. Ще 10 років тому всі купували імпортне обладнання, зараз же все змінилось. І ми горді, що виготовляємо якісний український продукт, надаємо високоякісне сервісне обслуговування.  Ми постійного прагнемо до кращого, а не зупиняємося на досягнутому, розвиваємося, удосконалюємося!

– У чому переваги твердопаливної системи «Greco»?

– Твердопаливні системи є різними, так само, наприклад, як і зернові сушарки чи елеватори. Візуально вони можуть бути схожими, проте, відрізняються якістю та функціональністю.

Твердопаливна система «Greco» – це комплекс обладнання, що застосовується виключно на зернових сушарках та забезпечує процес сушіння з дотриманням необхідного температурного режиму та технічних вимог зернових сушарок. Вирізняються екологічністю, економією енерговитрат, не потребують додаткового обладнання, електрична потужність – 3-5,5 кВт, температура 45-150 ОС з автоматичним контролем, подвійне утеплення всіх зовнішніх поверхонь, не потребують додаткового персоналу, виконані з високоякісних матеріалів AISI та ін.

– За скільки часу окупається переобладнання зернової сушарки на твердопаливний вид палива?

– Важко сказати однозначно. Відтак, є клієнти, у яких встановлення системи окупилося вже за місяць, а є такі, у кого  повна окупність становила 3 роки. Та навіть, попри це, вони задоволені інвестицією, адже економія суттєва.

Також варто наголосити, що при переобладнанні зернової сушарки на твердопаливний вид палива, ми не відключаємо повністю елеватор від газу, він залишається як резервний вид палива і може використовуватися як альтернатива основному.

Для клієнтів переобладнання сушарки на твердопаливний вид палива це дуже зручно, бо вони стають незалежними від  ризиків, пов’язаних з ринком газу.

– Чи є недоліки у твердопаливної системи?

– Якщо говорити про наше обладнання, то воно працює в режимі газового пальника, тобто під’єднується обов’язково до зернової сушарки. Ця система, як і будь-яка інша, вимагає кваліфікованого сервісного обслуговування. Не вважаю це недоліком, проте, тут у клієнтів можуть виникати певні труднощі. Проте, як я вже згадував, компанія «Греко Груп» після встановлення системи проводить щорічне повне обстеження об’єкту та попереджує можливі поломки. Тож цей, так би мовити недолік, ми успішно нівелюємо!

– Які типи сушарок підходять для переобладнання?

– Це майже всі існуючі нині види сушарок. Є лише кілька зерносушарок, які не вдасться переобладнати ефективно. А оскільки наша ціль – зробити все якісно та ефективно, з максимальною користю для клієнта, то, якщо після детального аналізу нашими спеціалістами виявимо, що сушарка не підходить для переобладнання, або в майбутньому з нею можуть виникнути проблеми, то ми за це не візьмемось.

Саме тому перемовини з клієнтами переважно починаються ще на етапі підбору елеватора та зернової сушарки, а розрахунок здійснюється тільки після 100%-го успішного запуску обладнання в експлуатацію.

Ми є офіційними партнерами таких фірм як Бонфанті, KMZ Industries, Лубнимаш та багатьох інших, які ефективно працюють на українському ринку.

– Світова пандемія принесла чимало проблем компаніям в усьому світі. А чи вплинув коронавірус на вашу діяльність?

– Будь-яка стресова ситуація є великим викликом для бізнесу, проте, нашій команді вдалося подолати цей «стрес». Вважаю, що якщо рухатись у правильному напрямку, виконувати роботу якісно та надійно, то все буде добре. У таких ситуаціях кожна компанія має оптимізуватись. Ми так і зробили: закупили нове обладнання і продовжили працювати заради наших теперішніх та майбутніх клієнтів, адже усвідомлюємо свою відповідальність перед ними.

– Наостанок, поділіться планами на майбутнє.

– Наразі у найближчих планах –  введення системи ефективного виробництва, оскільки з кожним роком збільшується кількість об’єктів, а також до нас звертаються наші клієнти, які змінили сушарку на більш потужнішу і відповідно, потрібно замінити теплогенератор.

Відгук клієнта про співпрацю з компанією «Греко Груп»

В’ячеслав Олександрович Моставлюк, директор елеватора, ТОВ Агрокомплекс «Зелена Долина»:

«Наша компанія перша в Україні почала працювати з компанією «Греко Груп». У 2017 році ми встановили і «обкатали» 5-тимегаватний теплогенератор, який працює із зерновою сушаркою STRAHL. Результатом залишились задоволені, адже економія відчутна. Тому наша співпраця на цьому не закінчилася, ми замовили три котла, а цього року плануємо оснастити ще одну сушарку твердопаливним котлом від «Греко Груп».

На майбутнє співпрацю поглиблюватимемо, тому що завдяки продукції «Греко груп» нам вдається не лише заощаджувати кошти, а й користуватися якісним обладнанням та отримувати оперативну сервісну підтримку. І окремо хотів би ще відзначити сервіс компанії: у них він на вищому рівні. А ми завдяки цьому почуваємось впевнено!».

Христина Котович

Джерело: https://www.agroelita.info/hreko-hrup-ukrainskyy-vyrobnyk-iakyy-strimko…

Залишились запитання?
Задайте їх менеджеру
або звертайтесь за номером: (098) 888 58 48

49.255311987129, 28.482212000521

Контакти
Компанія “Греко Груп”

м. Вінниця, вул. Гонти, 35М

Відділ продажу
Відділ сервісу
Відділ бухгалтерії:
Відділ маркетингу
Графік роботи

Пн-Пт: з 9 по 18, Сб-Нд: вихідні

Собівартість сушіння від 8-12 грн з 1/т/%